🛒 Cum se poate cumpăra modafinil în România? 🇷🇴

Din clipa în care ModafinilCat american a părăsit scena, pe forumuri au apărut discuții și întrebări cu privire la posibilitatea de a cumpăra modafinil...

Ce trebuie știut înainte de a cumpăra modafinil prin internet?

Substanța activă modafinil se eliberează în USA numai cu prescripție medicală. Din acest motiv, nu vă recomandăm să comandați modafinil de pe site-uri americane. Cel mai probabil, coletul vă va fi blocat de administrația vamală. Bineînțeles, cumpărătorul nu este expus niciunui pericol, însă banii probabil nu vă vor fi returnați. Comandați modafinil exclusiv de la vânzători europeni sau naționali care vă vor furniza coletul în siguranță, fără controale vamale.

De unde provine modafinilul care se vinde online?

Marea majoritate a modafinilului comercializat online provine de la două societăți – Sun Pharma și HAB Pharma

Acestea sunt companii farmaceutice renumite, cu sediul în India. India nu are aceeași politică de protecție a proprietății intelectuale ca USA, făcând posibilă producerea de modafinil și armodafinil chiar și atunci când pentru aceste substanțe active era activ brevetul. Între timp, brevetul a expirat la nivel global, aceasta însemnând că producția acestor substanțe active nu mai este limitată în niciun fel.

Produse disponibile

Când cumpărați modafinil prin internet, aveți la dispoziție patru produse:

  • Modalert (Modafinil 200 mg, produs de societatea Sun Pharma)
  • Modvigil (Modafinil 200 mg, produs de societatea HAB Pharma)
  • Waklert (Armodafinil 150 mg, produs de societatea Sun Pharma)
  • Artvigil (Armodafinil 150 mg, produs de societatea HAB Pharma)

Precum vedeți, există două „mărci” (de la Sun Pharma și HAB Pharma) și două substanțe active (modafinil și armodafinil). Modafinil și armodafinil sunt două substanțe chimic diferite, însă cu acțiune foarte asemănătoare.

Sun Pharma vs. HAB Pharma

Ce au aceste două societăți în comun și prin ce diferă?

  • Ambele societăți au sedii în India
  • Sun Pharma produce modafinil de mulți ani; HAB Pharma este un producător relativ nou
  • Ambele societăți produc modafinil și armodafinil farmaceutic de calitate
  • Având în vedere că Sun Pharma are un istoric mai îndelungat al producției, prețurile produselor sale sunt puțin mai mari
  • Unii consideră că produsele Sun Pharma sunt cu mult mai bune, însă noi suntem de părere că este vorba doar de percepția „primului jucător”

Unde poate fi cumpărat modafinil?

Pe www.modafinil-farmacie.com aveți întotdeauna siguranța cumpărăturilor în cele mai adecvate condiții, fără plată anticipată. Expediem marfa din depozit european, astfel încât vă putem livra modafinil în România, fără control vamal. Avem experiență îndelungată privind vânzările de modafinil, așa cum arată și referințele pozitive ale clienților.